In de nieuwsbrief van Carend: 13 nieuwe koren. Wow!

22 december 2022

In de nieuwsbrief van Carend worden we in het zonnetje gezet en vraagt onze ambassadeur Sander de Hosson om ons te steunen met een gift:

De Bedside Singers zijn met een gestage opmars bezig: de afgelopen maanden zijn er 13 nieuwe koren opgericht! De Bedside Singers zingen voor mensen die op de drempel staan van leven en dood. Ze komen met drie of vier zangers langs en zingen rustgevende liedjes. Zacht en met aandacht, als een warm klankbad. Zo bieden ze ruimte voor ontspanning en bezinning in de laatste fase van het leven. Een prachtig initiatief. Ze zoeken nu uw ondersteuning door een gift om hun werk voort te zetten. 

Sander de Hosson doet een belangrijke oproep voor ons:

Steun jij de Bedside Singers met een gift?

Sander de Hosson: ‘Sinds augustus van dit jaar ben ik ambassadeur van Bedside Singers Nederland. Ik draag de organisatie een warm hart toe omdat ik zingen aan het bed in de stervensfase een waardevolle aanvulling vind in de palliatieve zorg. De Bedside Singers zingen prachtig en liefdevol, van mens tot mens. Zij zorgen voor ontspanning en rust in een periode die vaak stressvol is.’

‘Sinds ik ambassadeur ben is het aantal koren in Nederland meer dan verdubbeld. Daar ben ik heel blij mee want zo kunnen steeds meer mensen worden toegezongen. Nu wil ik jou vragen om deze mooie organisatie met een gift te ondersteunen. De zangers zingen namelijk zonder financiële vergoeding maar voor het ondersteunen van de koren is wél geld nodig. Met jouw gift kunnen ze steeds meer mensen zingend ondersteunen. Ik gun het iedereen van harte!’

Daar zijn ze ontzettend blij mee. Ga naar bedsidesingers.nl/steun-ons.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.