De Bedside Singers Utrecht winnen de Pluim van Sint Maarten

23 november 2023

De Bedside Singers Utrecht namen op zondag 12 november de Pluim van Sint Maarten in ontvangst, een prijs die is ingesteld door de Katholieke kerken van Utrecht. De prijs bestaat uit een oorkonde en een plaquette van keramiek. 

Koorleider Piet-Hein van der Ven: ‘We hebben het als een eer ervaren en ook als een kans om ons werk verder onder de aandacht te brengen. Wat daarbij hielp is dat we geïnterviewd werden voor het parochieblad Martinus Magazine dat verspreid wordt over de stad Utrecht. Ook mochten we na de uitreiking voor een volle kerk een paar liedjes uit ons repertoire laten horen. Zo konden mensen horen wat we daadwerkelijk zingen aan bed.’

Lees hier het artikel in het parochieblad Martinus Magazine.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.