Ons jaarverslag 2023

Jaarverslag Bedside Singers Nederland 2023
19 maart 2024

Het jaar 2023 was een mooi en goed jaar voor ons. Het aantal Bedside Singerskoren groeide, we verzorgden inspirerende bijeenkomsten en trainingen voor (nieuwe) Bedside Singers en we leidden nieuwe trainers op. Ook gaven we onze mooie stichting een stevige financiƫle basis en vergrootten we onze naamsbekendheid. En het belangrijkste? We zongen mooie liedjes voor mooie mensen; we boden troost, ontspanning en afleiding aan mensen in de stervensfase. En we voelden ons gezegend om dit werk te mogen doen.

In dit jaarverslag lees je hoe het jaar 2023 eruit zag voor ons.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiƫle vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.