Songbook for the Bedside Singers

25 maart 2024

SAVE THE DATE! 

Het duurt nog even, maar zet 21 en 22 juni alvast in je agenda voor een heel bijzonder moment: dan nemen wij het ‘Songbook for the Bedside Singers’ in ontvangst, tijdens het concert van Les Dames Vocales. De toonaangevende dirigent Jeroen Spitteler componeerde namelijk speciaal voor ons een tiental Bedside Singers-liedjes. Op 21 en 22 juni overhandigt hij het liedjesboek aan onze oprichter en artistiek leider Petrie Akkerman. En dat is een hele eer! Ook zingt het koor Les Dames Vocales een aantal liedjes uit het boek, als première. 

Tijdens het concert zingen Les Dames Vocales verder muziek van Gustav Holst (o.a. Hymns of the Rig Veda), Samuel Barber en van jonge hedendaagse Nederlandse componisten, zoals Mathilde Wantenaar en Diederik van der Laag. 

Kom dat zien en vooral horen! 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.