Bedside Singers Almere

Wat doen we?

We zijn in 2019 gestart met Bedside Singers Almere. Op dit moment oefenen we om voldoende repertoire op te bouwen. Daarna willen we aan het bed zingen van mensen in de laatste levensfase. We komen dan met 3 of 4 zangers langs en zingen zacht, rustig en met volle aandacht. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis in Almere en omgeving. We doen dat vrijwillig want we zien het zingen als een geschenk.

Wil je dat we komen zingen?

Op dit moment kan dat nog niet. Via deze website laten we weten wanneer we er klaar voor zijn. Neem gerust contact op als je geïnteresseerd bent in ons werk. Desgewenst kunnen wij een demonstratie geven in jouw organisatie. Ook verzorgen we graag een optreden tijdens een symposium, workshop, teambijeenkomst of een andere bijeenkomst.

Wil je meezingen?

Als ons koor je aanspreekt en je hebt wat zangervaring, dan ben je welkom om een keer te komen kijken of mee te doen. Wij repeteren 1 keer in de 2 weken onder de ervaren leiding van onze dirigent Heleen van der Heul.

We zijn op dit moment zoekende naar hoe verder. Dat hangt af van de ontwikkelingen rond corona en de regels die daarmee samenhangen. Zodra het weer kan, hervatten we onze repetities.

Wie zijn we?

Momenteel zijn we met 9 zangers.

Neem gerust contact op met onze coördinator Gerda Roelofs Barreveld: 06-49656320, almere@bedsidesingers.nl.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.