Bedside Arnhem-Nijmegen

Wat doen we?

Met drie of vier zangers zingen wij voor mensen in hun laatste levensfase, op een plek die fijn en vertrouwd is, eventueel omringd door dierbaren. Onze intentie is dat de zang ondersteuning biedt waarbij we ons afstemmen op de kwetsbaarheid van de ander.

Onze liedjes kenmerken zich door: eenvoud, zachtheid en kalmte waardoor subtiel contact kan ontstaan. Het effect kan als dragend en troostrijk worden ervaren. De liedjes komen uit uiteenlopende muzikale en spirituele tradities.

Wil je dat we komen zingen?

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Voor onze zang vragen wij geen financiële vergoeding. Reiskostenvergoeding vinden wij prettig. Je kunt ons uitnodigen bij je thuis of in een hospice in Arnhem, Nijmegen of omgeving. Het is geen optreden, wij verwachten geen applaus.

Muzikale uitvoering

Wij kunnen een uitvoering verzorgen met ons voltallige koor (tien à twaalf personen): in een hospice voor patiënten en medewerkers tijdens een herdenkingsbijeenkomst.

Contact

Lijkt het je fijn als wij aan bed komen zingen? Of wil je dat we een muzikale uitvoering verzorgen? Informeer voor de mogelijkheden bij Alet Wildmann, oprichter. Mail: alet@stemtraining.nl. Telefoon: 06-24227624.

Wil je meezingen?

Ben je geïnteresseerd om mee te zingen? Voor meer informatie mail of bel met Frank van der Mijn, muzikaal leider. Mail: frankvandermijn@gmail.com. Telefoon: 06-12282352.

Wie zijn we?

Zingen aan het bed van mensen in hun laatste levensfase en daarmee verlichting bieden, dat is waar ons hart naar uit gaat. Wij zijn een zanggroep van tien tot twaalf zangers uit Arnhem, Nijmegen en omgeving, opgericht in 2020. Wij zijn bezig met het opbouwen van ons repertoire. Wij hopen in de loop van 2021 voor u te kunnen gaan zingen.

Donatie

Een gift is welkom. Daarmee kunnen we meer mensen in de laatste levensfase zingend ondersteunen.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.