Bedside Singers Arnhem-Nijmegen

Wat doen we?

Met 3 of 4 zangers zingen wij voor mensen in de laatste levensfase. We zitten rond het bed en zingen zacht, liefdevol en met aandacht. We zien het zingen niet als een voorstelling maar als een bedding om in te ontspannen. Naasten en zorgverleners zijn welkom om mee te luisteren. 
Incidenteel zingen we met het hele koor.

Wat zingen we?

We zingen eenvoudige liedjes in allerlei talen en uit allerlei muzikale en spirituele tradities. De meerstemmige, zich herhalende melodieën gaan over verbinding, vertrouwen en loslaten. Wat we zingen en hoeveel, stemmen we af met degene die we toezingen.

Wil je dat we komen zingen?

Is er een dierbare in je omgeving ernstig ziek of in de laatste levensfase? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten. Wij komen met 3 of 4 zangers op bezoek. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of een ziekenhuis in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Wij zingen op vrijwillige basis. Een vergoeding voor de reiskosten is welkom.

En het hele koor?
Bij passende gelegenheden verzorgen we graag een optreden met ons voltallige koor.

Contact

Wil je dat we een geliefde komen toezingen? Of ben je verbonden aan een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis in de regio Arnhem-Nijmegen en wil jouw organisatie misschien dat we regelmatig komen zingen voor cliënten? We geven ter kennismaking desgewenst een kleine proeve van ons kunnen. Neem voor een verzoek contact op met Joost Klabbers: joostklabbers@planet.nl, 06-52035906.

Wil je meezingen?

Informeer naar de mogelijkheden bij Frank van der Mijn (06-12282352) of Alet Wildmann (06-24227624) of mail naar: arnhem-nijmegen@bedsidesingers.nl.

Wie zijn we?

We zijn een groep van ongeveer 10 zangers. Mensen met een warm hart, toegewijd om zingend anderen te ondersteunen.  We wonen in de omgeving Arnhem-Nijmegen en zijn niet gebonden aan een specifiek geloof. We worden geïnspireerd en ondersteund door Bedside Singers Nederland.

BSS Arnhem-Nijmegen 2024

Donatie

Een gift is welkom. Daarmee kunnen we meer mensen in de laatste levensfase zingend ondersteunen.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.