Bedside Singers Bodegraven

Wat doen we?

Bedside Singers Bodegraven zingen voor mensen in hun laatste levensfase. Zittend aan het bed zingen 3 of 4 zangers rustig en met aandacht liederen die geborgenheid, ontspanning en troost bieden. Het is als het ware een warm klankbad. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

BSS Bodegraven - wat doen we

Wil je dat we komen zingen?

Momenteel zingen we maandelijks in hospice Bodegraven en hospice Oudewater. We kunnen ook mensen thuis, in een ziekenhuis of verpleeghuis bezoeken. Is een dierbare in je omgeving ernstig ziek, langdurig bedlegerig of in de laatste levensfase en denk je dat ze van rustgevende liederen zullen genieten? Neem dan contact op met Suzanna Baksteen via bodegraven@bedsidesingers.nl

Werk je in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis? Ben je geĆÆnteresseerd in ons aanbod voor jouw organisatie in Bodegraven-Reeuwijk en omgeving? Wij komen graag langs om een voorproefje te geven.

Wil je meezingen?

We zouden graag een ervaren alt in ons koor welkom heten. Voor meer informatie neem contact op met Suzanna Baksteen via bodegraven@bedsidesingers.nl

Wie zijn we?

We zijn in oktober 2022 gestart met 3 personen. Momenteel bestaat het koor uit 6 zangers uit Bodegraven en omgeving. We repeteren om de twee weken op woensdagmiddag.

BSS Bodegraven - wie zijn we

Nieuws

In februari 2024 hebben we workshops gegeven op een congres voor palliatieve zorg in Geldermalsen. Per workshop waren er +/- 30 deelnemers die kennis hebben kunnen maken met de werkwijze van de Bedside Singers en het klankbad hebben beleefd. Dat was een wederzijds inspirerende ervaring.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiƫle vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.