Bedside Singers Den Bosch

Wat doen we?

De Bedside Singers Den Bosch zingen voor mensen in de laatste levensfase: voor de ziel op reis. We streven ernaar met onze zang te zorgen voor een moment van ontspanning, ontroering, troost en afleiding. Naasten zijn welkom om mee te luisteren. We ondersteunen zo niet alleen de persoon zelf, maar ook de familie en mantelzorgers.

Wat zingen we?

We zijn als Bedside Singers niet gebonden aan enige religieuze stroming. We zingen liedjes uit allerlei talen en tradities, soms met een spirituele inslag. We zingen deze eenvoudige, vaak meerstemmige liederen uit het hoofd (by heart) met een zachte warme klank en vanuit liefdevolle aanwezigheid.

Wil je dat we komen zingen?

Ken je een dierbare in je omgeving die in de laatste levensfase verkeert? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten. Wij komen met drie of vier zangers op bezoek. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis in de omgeving van Den Bosch. We zitten rond bed of stoel en zingen een aantal liedjes, afhankelijk van wat de persoon wil en aankan.

We stemmen van tevoren met elkaar af:
– om wie het gaat
– hoe zijn of haar gezondheidstoestand is
– welk tijdstip het beste schikt
– wie erbij aanwezig zijn
– waar wij naar toe kunnen komen
– hoe we jou of een andere contactpersoon kunnen bereiken

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Contact

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar onze contactpersoon, Annelies van Rooij: denbosch@bedsidesingers.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meezingen?

Op dit moment is er een wachtlijst voor de Bedside Singers Den Bosch. Het kan dus even duren voordat je mee kunt doen. Wil je je alvast aanmelden? Neem dan contact op met Annelies van Rooij via denbosch@bedsidesingers.nl.

Wie zijn we?

We zijn een groep van ongeveer tien zangers. Mensen met een warm hart, toegewijd om zingend anderen te ondersteunen. We wonen in Den Bosch en omgeving en worden geïnspireerd en ondersteund door Bedside Singers Nederland. Onze muzikaal leider is Ingrid van Rooij.

 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.