Bedside Singers Drents-Friese Wold

Wat doen we?

De Bedside Singers Drents-Friese Wold zingen voor mensen in hun laatste levensfase. We zitten rond het bed en zingen zacht, rustig en met aandacht. Vanuit een betrokken hart en het verlangen om ondersteuning te bieden in een moeilijke fase van het leven. We zingen meerstemmige liederen uit verschillende tradities. Dat kan troost en ontspanning brengen aan mensen die ernstig ziek zijn en aan hun naasten.

Wil je dat we komen zingen?

Ken je iemand die ernstig ziek is en die het fijn vindt dat er voor haar of hem gezongen wordt? Laat
het ons weten. Wij komen met 3 of 4 zangers. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of een
ziekenhuis in Assen, Drachten, Heerenveen en omgeving. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt contact met ons opnemen via drents-friese-wold@bedsidesingers.nl.

Wil je dat we komen zingen op een herdenking of uitvaart?

Dat kan ook, in dat geval vragen we wel een bijdrage om de onkosten van de Bedside Singers te kunnen dekken.

Wil je ons steunen?

Een gift om ons financieel te ondersteunen is altijd welkom. Wil je ons als Bedside Singers Drents-Friese Wold een donatie doen dan kan dat op rekeningnummer NL41 RABO 0382 8551 16 t.n.v. T.P. Veldman-Janssen. Hartelijk dank daarvoor, het geeft ons de mogelijkheid om meer mensen toe te zingen.

Wie zijn we?

Wij zijn een groep enthousiaste zangers uit Friesland en Drenthe en zingen onder leiding van Carola Tavenier-Bolk. Wat ons bindt is de liefde voor muziek en zang. Maar ook de intentie om hiermee iets voor onze medemens te kunnen betekenen.

Wil je je ervaring delen over je ontmoeting met de Bedside Singers Drents Friese Wold?

We horen graag hoe je de muzikale ontmoeting met ons hebt beleefd. Je kunt je reactie achterlaten
via dit mailadres: drents-friese-wold@bedsidesingers.nl. Wij plaatsen dan, met jouw toestemming, je reactie of suggestie op deze website.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.