Bedside Singers Dronten

Wat doen we?

Bedside Singers Dronten zingen voor mensen in de laatste levensfase: voor de ziel op reis. We zitten rond het bed en zingen zacht, rustig en met aandacht. We nodigen onze cliënten uit om te ontspannen en toe te laten wat er komt. We verwachten geen applaus want we zien het zingen niet als voorstelling maar als bedding om in te ontspannen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wil je dat we komen zingen?

Is er een dierbare in je omgeving ernstig ziek of in de laatste levensfase? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten. Wij komen met 3 of 4 zangers langs. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of een ziekenhuis in Dronten en omgeving.

Werk je in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis?

Misschien wil jouw organisatie in Dronten, Lelystad of Kampen dat we regelmatig komen zingen voor cliënten? Dat kan. We geven desgewenst eerst een demonstratie.

Wil je dat we een optreden verzorgen?

We verzorgen graag een optreden tijdens een herdenking, symposium, workshop of andere samenkomst.

Contactpersoon voor de Bedside Singers Dronten is Marion Bentlage. Voor aanvragen kun je contact opnemen met haar via dronten@bedsidesingers.nl of telefoon: 06 – 133 81 697.

Wil je meezingen?

Je bent van harte welkom om mee te zingen. We zoeken muzikale stemvaste zangers die gewend zijn om in kleine groepen voor anderen te zingen. Wij repeteren op maandagavond 1 x per 2 weken van 19.30 tot 21.30 uur. Ben je enthousiast en toegewijd om zingend anderen te ondersteunen? Neem contact op met onze muzikaal leider Marina van Arendonk via dronten@bedsidesingers.nl. Een intakegesprek en eenvoudige zangtest gaat vooraf aan deelname.

Wie zijn we?

Sinds januari 2020 zijn wij in Dronten gestart met de Bedside Singers Dronten. Op dit moment bestaat onze groep uit 5 zangers uit Dronten en omgeving. Mensen met verschillende achtergronden op zorg- en muzikaal gebied die hebben ervaren dat het zingen voor anderen troostend en ondersteunend kan werken.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.