Bedside Singers Eelde-Glimmen

Wat doen we?

Wij zingen voor iemand die ernstig ziek is of zich in de laatste levensfase bevindt. Muziek kan in vele opzichten heilzaam zijn en we hopen met onze zang wat rust, ontspanning en troost te brengen. We zingen in een groep van 3 of 4 personen rustig en met aandacht wiegeliedjes, pelgrimsliederen en kalme muziek met een mantra-achtig karakter. De liedjes komen uit de hele wereld en kunnen ook van religieuze aard zijn.

BSS Eelde-Glimmen zingend aan bed

Wil je dat we komen zingen?

Wanneer je iemand kent van wie je weet dat die ons zingen op prijs zal stellen, dan komen we graag langs. Dat kan zijn in een verpleeghuis, een hospice, een ziekenhuis of bij iemand thuis. Daaraan zijn geen kosten verbonden. Ook bij een uitvaart of een andere passende gelegenheid kunnen we op verzoek komen zingen.

In zorginstellingen komen we desgewenst op reguliere basis langs. Aarzel niet om naar de mogelijkheden te vragen, als je daarin vanuit je beroep geĆÆnteresseerd bent.

Wil je meezingen?

Als je zelf wilt meezingen is dat misschien mogelijk. Mail gerust om te vragen of we ruimte hebben. Indien nodig kun je op onze wachtlijst geplaatst worden.

Wie zijn we?

We wonen allen in (de buurt van) Eelde-Glimmen en vormen een groep mensen die graag een muzikale ontmoeting aangaat middels samenzang. We zingen vanuit ons hart en vanuit betrokkenheid bij mensen. Zo maken we verbinding met de ander. De omgeving rond Eelde-Glimmen in een wijde cirkel is het gebied waarin we actief zijn.

BSS Eelde-Glimmen

Hoe zijn we te bereiken?

Contact kan via de mail: eelde-glimmen@bedsidesingers.nl

Onze Bedside Singers zingen zonder financiƫle vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.