Bedside Singers Eindhoven

Wat doen we?

We zingen in groepjes van drie of vier voor mensen in hun laatste levensfase, staand of zittend rond het bed. Dat kan zijn in een hospice, ziekenhuis, verpleeghuis of gewoon bij mensen thuis. Natuurlijk mogen er ook zorgverleners, familieleden en/of vrienden bij zijn; dat stellen we zelfs op prijs.

We zingen ongeveer 10 tot 20 minuten, en houden daarbij rekening met de wensen van diegene voor wie we zingen.

Het is altijd weer bijzonder om te merken hoe het zingen aan bed wordt gewaardeerd en dat mensen worden geraakt en dat het troost en rust geeft, maar ook vaak blijdschap en dankbaarheid.

Wij kunnen ook met meerderen van ons voor een grotere groep mensen zingen, bijvoorbeeld in de huiskamer van een verzorgings– of verpleeghuis of hospice.

Ook worden we wel eens gevraagd om te zingen vóór of tijdens een uitvaart.

Wil je dat we komen zingen?

Ken je een dierbare in je omgeving die in de laatste levensfase verkeert? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar troostrijke en rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten, we komen graag.

Mocht u graag willen dat we komen zingen, stuur dan een mail naar: eindhoven@bedsidesingers.nl Als u in de mail uw telefoonnummer vermeldt, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om te bespreken wanneer het schikt en of er verdere wensen zijn.

Er zijn geen kosten aan ons zingen verbonden, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom, die besteden we onder andere aan uitbreiding van ons repertoire en workshops.

Op de website van de landelijke Bedside Singers www.bedsidesingers.nl vindt u nog veel meer informatie.

Wie zijn we?

Bedside Singers Eindhoven bestaat momenteel uit 7 zangers uit Eindhoven en omgeving. Ons repertoire bestaat uit mooie, troostrijke drie- en vierstemmige liederen, voornamelijk in het Engels, maar we zingen ook enkele Spaans- en Nederlandstalige liederen.


BSS Eindhoven

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.