Bedside Singers Haarlem

Wat doen we?

Bedside Singers Haarlem zingen voor ernstig zieke mensen en zij die afscheid van het leven moeten nemen. We zitten bij het bed en zingen zacht en rustig vanuit liefdevolle aanwezigheid.

We zingen ook voor mensen die rouwen om dierbaren die zij verloren zijn. Dit doen we bij mensen thuis, bij een uitvaart of herdenkingsmoment.

We zingen meerstemmige liederen met troostrijke teksten en melodieën uit verschillende tradities. We nodigen uit om de klanken te ontvangen als een bedding waarin ervaren mag worden wat er in het moment is.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wil je dat we komen zingen?

Afhankelijk van de plek waar we worden uitgenodigd, zingen we met 3 tot maximaal 6 zangers. Dit kan thuis, in een hospice, verpleeghuis, ziekenhuis of bij een uitvaart in Haarlem en omgeving.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met contactpersoon Saskia Veenhoven via haarlem@bedsidesingers.nl.

Werk je in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis?

Misschien ben je geïnteresseerd in ons aanbod voor jouw organisatie in Haarlem en omstreken? We komen graag langs en geven een voorproefje van wat wij aanbieden.

Ayla zingt bij de Bedside Singers Haarlem en gaf een mooi interview aan Vriendin

 

Wie zijn we?

We zijn op dit moment met 6 zangers, 4 vrouwen en 2 mannen, uit Haarlem en omgeving. Wat ons bindt is liefde voor muziek en zang en ons verlangen om dit te delen in een intieme setting.

Op dit moment zijn de Bedside Singers Haarlem niet op zoek naar nieuwe leden. Wil je wel graag aan de slag als Bedside Singer of wil je meer informatie? Neem dan contact op met contact@bedsidesingers.nl. 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.