Bedside Singers Heiloo

Wat doen we?

Samen met negen vrouwen en een man vormen wij de Bedside Singers Heiloo. Wij zingen voor mensen in de laatste levensfase. We zitten rond het bed en brengen rustige, harmonieuze melodieën ten gehore. Deze klanken kunnen ontspanning, ontroering, troost of afleiding geven.

We komen op verzoek in hospices, verpleegtehuizen of bij mensen thuis. Naasten en zorgverleners zijn welkom om mee te luisteren en ondersteuning te bieden.

Luister hier naar een geluidsfragment:

 

Wil je dat we komen zingen?

We bezoeken en zingen voor mensen thuis, in het ziekenhuis, verpleeghuis of in een hospice. Is een dierbare in je omgeving ernstig ziek, langdurig bedlegerig of in de laatste levensfase neem dan contact op met Jan Eekhoudt 06-49998771 of via heiloo@bedsidesingers.nl.  Afhankelijk van de plek waar we worden uitgenodigd zingen we met drie tot maximaal zes zangers.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Werk je in een hospice of zorginstelling en ben je geïnteresseerd in onze diensten voor jouw organisatie in de ruime omgeving van Heiloo? Dan komen we graag eens langs om je kennis te laten maken met ons aanbod.

Wie zijn we?

Wij zijn een groep van tien zangers afkomstig uit de directe omgeving van Heiloo. We hebben allen ruime, jarenlange zangervaring. Onze twee muzikale leiders Connie Kriek en Anneke Breukel geven leiding aan meerdere koren en zanggezelschappen. Er wordt momenteel bij een van onze zangers thuis geoefend en gezongen, eens in de twee weken op vrijdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.

BSS Heiloo

Nieuws

Alkmaarsche Courant/Noord-Hollands Dagblad, 15 mei 2024

Journaliste Marjolein Elfring heeft een prachtig stuk geschreven over ons werk als Bedside Singers Heiloo: Artikel over de Bedside Singers Heiloo in het Noordhollands Dagblad

 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.