Bedside Singers Bardo Hoofddorp

Wat doen we?

Bedside Singers Bardo zingen voor mensen in hun laatste levensfase. Door zacht, liefdevol en aandachtig te zingen bieden wij een moment van ontspanning en bezinning. We zitten rond het bed en zingen zacht, rustig en met aandacht. We creëren een sfeer waarin de patiënt kan ontspannen en genieten van de zang, alleen voor haar of hem.

Wij zijn verbonden aan Hospice Bardo in Hoofddorp en zingen voor mensen in het hospice en voor mensen die via Bardo thuis palliatieve zorg krijgen.

Desgewenst zingen we ook voor ernstig zieke mensen buiten het hospice. Dat kan thuis, in het ziekenhuis of verpleeghuis. Ook zingen we graag bij herdenkingsdiensten, in de kerk of op bijeenkomsten. Zo zongen we bijvoorbeeld op het terrein van MH17 in Vijfhuizen.

Wil je dat we komen zingen?

Is er een dierbare in je omgeving ernstig ziek of in de laatste levensfase? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten. Wij komen, in overleg, met 3 of 4 zangers langs. Dat kan in hospice Bardo maar ook thuis, in een verpleeghuis of ziekenhuis in Hoofddorp en omgeving.

Neem contact op met:
Corrie Schuld
cmschuld@gmail.com
06-20 95 88 70

Wil je je ervaring delen over je ontmoeting met Bedside Singers Bardo?

We horen graag hoe je de muzikale ontmoeting met ons hebt beleefd. Je kunt je reactie achterlaten via dit emailadres: cmschuld@gmail.com. Wij plaatsen dan, met jouw toestemming, je reactie of suggestie op deze website.

Wil je meezingen?

Op dit moment is er een wachtlijst in Hoofddorp. Het kan dus even duren voordat je als zanger mee kunt doen. Wil je je alvast aanmelden? Neem dan contact op met Emile Vriens, muzikaal leider van de Bedside Singers Bardo Hoofddorp: e.vriens1@hetnet.nl.

Wie zijn we?

We zijn met 9 zangers, waarvan 3 mensen klaar zijn om aan het bed te zingen. Deze 3 zangers zijn tevens toegerust om de andere leden te ondersteunen en samen te oefenen.

Nieuws

De eerste echte uitvoering

We waren al een tijdje klaar om te zingen maar corona zorgde ervoor dat het steeds werd uitgesteld. Tot er een herdenkingsdienst in Hospice Bardo werd georganiseerd waar we konden zingen. En daar volgde een optreden uit in Hoorn, ook bij een herdenkingsdienst. De eerste echte uitvoering was een feit. Dat was zo mooi en voelde zo goed!

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.