Bedside Singers Leiden e.o.

Wat doen we?

Bedside Singers Leiden zingen rustgevende liedjes voor mensen in de laatste levensfase: aandachtig, zacht en a capella. We doen dat vrijwillig en met een open hart. Met onze zang nodigen we onze cliënten uit om te ontspannen en toe te laten wat er komt. Het is geen concert; we willen de cliënt een bedding bieden van warmte, omhulling en een gevoel van verbinding.

Beluister Mariëtte Burm, de koorleider van Bedside Singers Leiden, op NPO Radio 1, bij Villa VdB:

Wil je dat we komen zingen?

Is er een dierbare in je omgeving ernstig ziek of in de laatste levensfase? Denk je dat hij of zij het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren? Laat het ons weten. Wij komen met 3 of 4 zangers. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of een ziekenhuis in Leiden en omgeving.

Werk je in een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis?

We geven graag een demonstratie in jouw organisatie in Leiden of omgeving. Voor een aanvraag kun je bellen met Ingrid Windmeijer, 06-12995551 of mailen naar leiden@bedsidesingers.nl.

Lees het mooie artikel over ons in Trouw!

Wil je meezingen?

We hebben ruimte voor alle stemmen. Aanmelden kan bij koorleider Mariëtte Burm, telefoon 06-22695419 of mailen naar leiden@bedsidesingers.nl.

Wie zijn we?

In het najaar van 2019 zijn we met een groep van vijf enthousiaste zangers gestart. We repeteren een keer in de twee weken op dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur.

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.