Bedside Singers Rijk van Nijmegen

Wat doen we?

Wij zingen voor mensen in hun laatste levensfase, voor de ziel op reis. We zitten met drieën rond het bed en zingen zacht, liefdevol en met aandacht. We geven mensen een warm klankbad, een bedding om in te ontspannen. Dikwijls zijn er naasten bij aanwezig. Het is een intiem moment om met elkaar te delen en een waardevolle manier van met elkaar in verbinding zijn.

Wat zingen wij?

Wij zingen eenvoudige en rustige liedjes in allerlei talen en uit allerlei muzikale en spirituele tradities. De 3-stemmige, zich herhalende melodieën gaan over verbinding, vertrouwen en loslaten. Wat we zingen en hoeveel, stemmen we af met degenen die we toezingen.

Wil je dat we komen zingen?

Is er een dierbare in je omgeving ernstig ziek of in de laatste levensfase? Denk je dat diegene het fijn vindt om naar rustgevende liedjes te luisteren?

Of ben je verbonden aan een hospice, verpleeghuis of ziekenhuis in het Rijk van Nijmegen en wil jouw organisatie misschien dat we regelmatig komen zingen voor jullie gasten?

Laat het ons weten. Wij komen met 3 zangers op bezoek. Dat kan thuis, in een hospice, verpleeghuis of een ziekenhuis in de omgeving van Nijmegen.

Je kunt contact opnemen met Jeannette van Lanen via jbmvanlanen@gmail.com of 06-41037084.

Wie zijn we?

We zijn met 6 vrouwen, ervaren zangers met een warm hart, toegewijd om zingend anderen te ondersteunen. We wonen in de omgeving van Nijmegen. We worden geïnspireerd en ondersteund door de landelijke organisatie Bedside Singers Nederland.

 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.