Bedside Singers Zutphen

Wat doen we?

Wij zingen voor mensen in de laatste levensfase. Door zacht, liefdevol en aandachtig te zingen bieden wij een moment van ontspanning, troost en bezinning voor de toegezongene en haar of zijn omgeving. We zien het zingen niet als voorstelling maar als bedding om in te ontspannen.

Naasten en zorgverleners zijn welkom om mee te luisteren. Voor hen kan het zingen een moment zijn waarop “zorgen voor” even plaats maakt voor “samenzijn”.

Wat zingen we?

Wij zingen eenvoudige liedjes in meerdere talen en uit allerlei muzikale en spirituele tradities. De driestemmige, zich herhalende melodieën gaan over verbinding, vertrouwen en loslaten. Wat en hoeveel we zingen stemmen we af met degene die we toezingen.

Wil je dat we komen zingen?

Is er iemand in je omgeving ernstig ziek en/of in de laatste levensfase? Denk je dat hij/zij het fijn vindt dat we komen zingen? Neem contact met ons op. Wij komen dan met 3 à 4 zangers langs. Dat kan thuis, in een hospice, woon-zorglocatie, verpleeghuis of een ziekenhuis in Zutphen of omgeving.

Werk je in een van bovenstaande organisaties en wil je dat we eenmalig of regelmatig komen zingen voor bewoners in de laatste levensfase, neem dan eveneens contact met ons op. Wij geven desgewenst eerst een demonstratie.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Contactpersoon Bedside Singers Zutphen: Jos Vijfwinkel, email: jos5winkel@hotmail.com

Wil je meezingen?

Op dit moment is er een wachtlijst in Zutphen. Het kan dus lang duren voordat je mee kunt doen. Voor informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met nanzandbelt@gmail.com.

Wie zijn we?

Wij zijn een groep van 10 zangers, met een warm hart, die toegewijd zijn om zingend anderen te ondersteunen.

BSS Zutphen

 

Onze Bedside Singers zingen zonder financiële vergoeding. Een gift is wel van harte welkom. Daarmee kunnen we meer mensen zingend ondersteunen in de laatste levensfase.

We hebben de ANBI-status.